C.jpg

 

 

Om oss

Vi som arbetar som terapeuter på Energylife heter Eveline Ottosson och Magdalena Pires Nielsen. Vägen till att arbeta med personlig utveckling och hälsa var från början ingen självklarhet för ”civilingenjören och civilekonomen”, men på grund av olika utmaningar kom vi så småningom att korsa vägar på den fyraåriga utbildningen till Diplomerad Samtalsterapeut på Iriz Akademin. Våra personliga erfarenheter har lärt oss att man ibland behöver söka vägledning utanför både egna övertygelser och samhälleliga normer för att nå förståelse och läkning. Vi delar ett brinnande intresse för vetenskap och älskar när den universella mänskliga kunskapen visar sig kunna backas upp av vetenskapliga rön.

Vi vet att alla människor bär på en historia och möter varierande utmaningar i livet. Vår passion är att hjälpa så många som möjligt med deras personliga transformation, ett heligare arbeta går inte att finna.

Du är varmt välkommen till oss.

Eveline: Diplomerad Energiterapeut, Samtalsterpeut och Medium.

Magdalena: Diplomerad Energiterapeut och Samtalsterpeut. Certifierad behandlare inom NES Health - energi- och informationsmedicin.

Medlemmar i Komplementärmedicinska riksförbundet. Innehar patientförsäkring och f-skattesedel.