Magdalena.jpg

Magdalena Pires Nielsen - terapeut, coach och föreläsare

 

Om Energylife

Jag som arbetar som terapeut på Energylife och verkar på Hälsohuset i Göteborg heter Magdalena Pires Nielsen.

Vägen till att arbeta med personlig utveckling var från början ingen självklarhet, även om jag alltid har haft med mig ett starkt intresse för hälsa. Efter min utbildning till civilekonom har jag haft en karriär inom marknadsföring och företagsledning i Frankrike, England och Sverige.

Min längtan efter helhet fick mig att börja arbeta med mig själv och jag fann ganska snart att jag behövde söka vägledning utanför både egna övertygelser och samhälleliga normer för att nå förståelse för mig själv och läkning. Ett kall växte fram och jag gick den fyraåriga utbildningen till energi- och samtalsterapeut på Iriz Akademin i Göteborg.  Därefter har jag certifierat mig som terapeut inom NES Health energi- och frekvensterapi (på engelska Bioenergetics).

Jag har ett brinnande intresse för den gamla, universella visheten och kunskapen som vi alla bär med oss och fascineras av hur den i nutid allt mer möts upp av den moderna vetenskapens rön.

Alla människor bär på en historia och möter varierande utmaningar i livet. Min passion är att vägleda så många som möjligt i deras personliga transformation, ett heligare arbeta går inte att finna. Jag vet att du har förmågan att läka dig själv och leva i enlighet med den du är innerst inne. Du är varmt välkommen till mig.

 

Medlem i Komplementärmedicinska riksförbundet.

Innehar patientförsäkring och f-skattesedel.

Energylife håller också föreläsningar, kurser och workshops. Info om detta finns på halsohusetgbg.se