#1.jpg

breathe in speak out

 

 
 

Välkommen! Här möts traditionella healing metoder och den senaste vetenskapen inom hälsa och psykologi - för att hjälpa dig frigöra din livskraft.

NES Health – skanna din kropps energifält och ge det ny information för självläkning

NES Health erbjuder ett fantastiskt system för att utvärdera och förbättra din hälsa – ren informations- och energimedicin som är den kommande revolutionen inom hälsovården. Genom unik teknik skannas din kropps energifält och det blir möjligt att identifiera fysiska, emotionella och mentala blockeringar som är aktuella i ditt liv. Med hjälp av kraftfulla terapier tillförs kroppen ny information precis där den behöver det och självläkningen kan aktiveras.

Läs mer.

Energiterapi och chakra balansering - bli hel

Höj din frekvens och generella vibration – energiterapi är en underbar, avslappnande metod för energipåfyllning, rening och balansering av energikropparna. Vi arbetar med traditionell energiterapi, schamanska tekniker och chakra balansering. 

Läs mer.

Samtalsterapi – se klart på ditt Själv och aktivera ditt Jag

Energylife erbjuder samtalsterapi enligt Iriz Syntesen, en vidareutveckling av Psykosyntesen. Det är en aktiverande psykologi där vi klargör ditt Själv som består av dina känslomässiga-, mentala och fysiska processer och håller dig kvar i gamla mönster tills du har förstått var de kommer ifrån och hur de påverkar dig. Först då kan ditt Jag aktiveras, din inre kärna som frigör din potential, kreativitet och livskraft. Vill du gå framåt och prova en aktiverande samtalsterapi, utan kvarhållande analys, är detta något för dig.

Läs mer.

Medial vägledning - nya perspektiv

Medial vägledning passar dig som är nyfiken på livets högre och eviga dimensioner. Denna form av vägledning utgår ifrån kontakt med medvetanden i icke-fysisk form, vilket kan ge dig nya perspektiv på både vardagliga situationer såväl som på livet i stort. Som klient får du gärna komma med önskemål och specifika frågor, men det är viktigt att känna till att mediet endast är en kanal och bestämmer därmed inte vilken information eller vilket medvetande som kommer igenom.

Läs mer.